Úvod » Sport a volný čas » Oblečenie, textil » Tričká, polo-tričká » Pánske tričká » Merco Pirate II tričko krátky rukáv


        

Merco Pirate II tričko krátky rukáv

XXL

skladom

 

Skladom: 0
Dostupnosť: Skladom
Číslo produktu: 28734_32678
Výrobca: Merco
EAN kód: 8591792326789
naša cena bez DPH : 19,18 €
naša cena s DPH (20 %):
23,01 €

Popis

Tričko s krátkym rukávom Merco Pirate II je vyrobené z moderného, veľmi príjemného, priedušného a rýchloschnúceho materiálu s klasickým unisex strihom, ktoré užijete na vode, pri športe aj pri bežnom nosení. Design tričká vznikol sublimovanou potlačou (viac o tejto technike tlače nájdete nižšie) priamo v našej dielni, takže ak sa Vám tento model páči, len by ste ho radi doplnili o svoje meno, logo alebo napríklad obrázok, môžete pred objednaním kontaktovať našu grafičku Zuzku Jedličkovú na telefónnom čísle +420 773 633 973 a dohodnúť si podrobnosti. V rovnakých farbách a z rovnakého materiálu ponúkame ešte tričká Merco Pirate a Merco Sailor. Funkčné tričko s krátkym rukávom a námorníckym dizajnom Merco Pirate II Vám poskytne pohodlie a štýl v horúcich letných dňoch. Sublimačná potlač:
Je jedna z najmodernejších technológií, ktorá umožňuje zrealizovať aj najzložitejšie a najbláznivejšie požiadavky tlače vo fotografickej kvalite na veľa rôznych materiálov. Základom je tepelne-chemický proces, ktorý zabezpečí prenos farieb do materiálu, tzn. výsledný obraz nie je len na povrchu, ale zafarbí materiál do hĺbky. Tým sa zaistí pomerne dlhá trvanlivosť tlače, rovnajúcu sa často životnosti použitého materiálu. Tento štýl tlače je využívaný na výrobu plnofarebných dresov pre všetky športy, vlajky, minidresy.
Tlač motívu je zaistená prenosom na digitálnom plotru z média na daný materiál za pôsobenia tepla. Všetko je zažehľované na tepelnom lise. Tak je zaručená najvyššia kvalita a ostrosť prenesených farieb na daný materiál. Grafiku spracovávame v našom štúdiu s možnosťou priamej kalibrácie farieb podľa priania zákazníka. Výhody sublimácie:
- perfektné stále farby
- fotorealistický vzhľad
- mechanická odolnosť
- nehmatateľná potlač odolná proti oderu čo zaručuje dlhú trvanlivosť

Komentáre

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

OTM0Zjd